Hodnocení blogů

Hodnocení blogu 1.0

27. června 2015 v 15:11 | Vall
Tak jsem tu je další hodnocení blogu :) Dneska budu hodnotit blog Butty . Moc se těším, tak jdeme na to!
Hodnocení je můj názor!

Hodnocení blogu 0.9

8. května 2015 v 14:00 | Vall
Tak jsem tu je další hodnocení blogu :) Po delší době, ale budu se snažit, aby bylo častěji :)
Dneska budu hodnotit blog Marceline (někdo ji může znát ještě z minulé přezdívky Ess) .
Hodnocení je můj názor!

Marceline

První dojem - Když zavítám na tvůj blog, zaujme mě nápis v záhlaví a pozadí. Také se hned zakoukám do menu 10/10

Návštěvnost - Tvůj blog navštěvovalo celkem hodně lidí. Myslím, že i teď se tam lidi rádi vrací :) 10/10

Aktivita - Teď jsi na blogu nebyla hodně dlouhou dobu, poslední článek vyšel třetího března. Jinak tvá aktivita mohla být i lepší, ale ne vždy má každý na blog chuť a čas! 7/10

Menu - Menu je pěkné, jednoduché. Já bych dodělala možná nějaké popisky. Menu není dlouhé a ani krátké tak akorát! Pro mě je ideální. 9/10

Design - Jak už jsem psala v prvním dojmu, zaujalo mě pozadí blogu a adresa tvého blogu v záhlaví. Obrázky v záhlaví jsou takhle celkem dobré. Mně záhlaví celkem vyhovuje :) 9/10

Kvalita článků - Tvé články jsem četla hodně ráda! Měly hlavu a patu, vždycky byly s nějakým nápadem. Některé články byly celkem krátké např. Vánoce, Šťastný Nový rok, ale chápu, že jsi chtěla návštěvníkům popřát Šťastný Nový rok/Veselé Vánoce :) 9/10

Celkový dojem - Tvůj blog jsem navštěvovala moc ráda! Vždycky jsem se těšila na nové články :) Někdy mě vadila tvá aktivita, ale jak jsem psala; každý vždy nemá chuť a čas na blog! :) 9/10

63/70

Moc dobré skóre! V blogování určitě pokračuj, protože tvůj blog je super!


Souhlasíte s mým názorem nebo ne?
Dejte mi vedět do komentářů.

Hodnocení blogu 0.8

17. dubna 2015 v 14:00 | Vall
Tak jsem tu s dalším hodnocení blogu :) Po kratší době, ale lepší než aby to bylo za měsíc nebo za dva! :)
Dneska budu hodnotit blog Makkakonky.
Hodnocení je můj názor!

Hodnocení blogu 0.7

10. dubna 2015 v 15:20 | Vall

Ahoj!:)

Už jsem zase dlouho nehodnotila blog, tak jsem se rozhodla, že vám přidám článek s hodnocením blogu :)
Když jsem chtěla hodnotit blog Jane Rose, ukázalo se mi, že blog neexistuje. Tak jsem ohodnotila blog, který následoval.
Hodnocení je můj názor!

Hodnocení blogu 0.6

2. února 2015 v 4:00 | Vall

Ahoj:)

Dneska jsem si pro vás připravila další hodnocení blogu :)
Hodnocení je můj názor!

Hodnocení blogu 0.5

29. ledna 2015 v 10:00 | Vall

Ahoj!

Po delší době tu je zase hodnocení blogů. Už to budu brát po jednom :)
Chtěla bych hodnotit blogy častěji, ale buď není čas a nebo se mi nechce :D
Nebudu to okecávat a jdeme na to :)
Hodnocení je můj názor!

Hodnocení blogu 0.4

21. prosince 2014 v 20:14 | Vall

Čauves

Už dlouho jsem nehodnotila a za to se chci moc omluvit, ale nějak nebyla chuť :)
Ti, co se chtějí zapsat do hodnocení blogu, tak jim to nepůjde - uzavřela jsem komentáře, protože přihlášek je docela dost :)
Potom to zase uvolním, nebojte!:)
Budu už teď hodnotit více a jenom jeden blog:)
Hodnocení je můj názor!

Hodnocení blogů 0.3

23. září 2014 v 13:48 | Vall
Ahůjky :)
Po delší době, přidávám hodnocení blogů. V dnešním článku, jsem ohodnotila jenom blog Sebian. V příštích článcích, to už bude po dvou:)
Je to můj názor !:)

Hodnocení blogů 0.2

29. července 2014 v 14:51 | Vall
Další hodnocení blogů :) Doufám, že jsem holky nějak nezklamala nebo tak... ale je to můj názor :* :)
Holky, nemusíte si z ničeho, co napíšu brát příklad.

Hodnocení blogů 0.1

11. července 2014 v 19:59 | Vall
Ahoj, dneska tu je hodnocení blogů 0.1, doufám, že jsem nikoho nezklamala nebo tak, ale je to vážně jenom můj názor, holky, nemusíte si z něho vůbec brát příklad :* (y) :)

NOVĚ! - Hodnotím blogy!

28. června 2014 v 12:04 | Vall

Chceš vědět, jak na mě působí tvůj blog?
Máš šanci, se zapsat! :-)

 
 

Reklama