Hodnocení blogu 1.0

27. června 2015 v 15:11 | Vall |  Hodnocení blogů
Tak jsem tu je další hodnocení blogu :) Dneska budu hodnotit blog Butty . Moc se těším, tak jdeme na to!
Hodnocení je můj názor!

Butty

První dojem - Když přijdu na tvůj blog, hned mě zaujme krásný citát úplně nahoře v záhlaví. 10/10

Návštěvnost - Tvůj blog zná celke dost lidí, navštěvuje ho, komentuje. Já myslím, že je to v pořádku. Tvá návštěvnost je podle mého dobrá. 10/10

Aktivita - Nejsi zase tak aktivní, ale máš práci a další věci, což chápu. Snažíš se ale přidávat nějaké články. Nepřidáváš sice nějak pravidelně, ale třeba se to zlepší.- 7/10

Menu - Já bych menu zařídila tedy jinak. Vadí mi tam ty velké ikony facebooku, instagramu a asku. Zmenšila bych je. Tobě se to takhle třeba líbí, ale já bych menu uspořádala jinak. Každého věc. 6/10

Design - Desing je jednoduchý. Něco mi tam ale chybí. 8/10

Kvalita článků - Tvé články se mi líbí, ráda čtu tvé recenze. Někdy tam máš ale gramatické chyby, které mi vadí, ale chápu, že každý se někdy plete. Líbí se mi, že v článcích máš vždycky nějaký ten obrázek, který se do něj hodí. Akorát třeba u tagů nebo otázek na tebe, bych vždycky otázku nějak zvýraznila, aby se v tom lépe orientovalo :) 7/10

Celkový dojem - Já bych zaparcovala na menu a trošku na článcích :) Jinak tvůj blog mám celkem ráda a jak už jsem se zmiňovala, moc mě baví tvé recenze! 8/10

56/70

Je to pěkné skóre. V blogování určitě pokračuj :) Nějaké nedostatky tam jsou, ale to se časem opraví :)

Souhlasíte s mým názorem nebo ne?
Dejte mi vedět do komentářů.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Byl/a jsi tu?

Klik! 100% (355)

Komentáře

1 Bella-Kejtý<3 Bella-Kejtý<3 | Web | 27. června 2015 v 16:22 | Reagovat

V tomhle s tebou souhlasím. Na blogu Butty jsem už párkrát byla a má hezký blog, i když se mi třeba moc nelíbí to menu a články soudit nemůžu protože jsem četla jenom jeden, ale byl pěkný :)

2 Heaven Heaven | E-mail | Web | 27. června 2015 v 17:14 | Reagovat

Já bych asi hodnotila trochu jinak. No, nejdřív píšeš, že tě zaujme citát a pak že bys ho tam ani nedávala...

3 Vall Vall | Web | 27. června 2015 v 19:09 | Reagovat

[1]: Dobře, díky.

[2]: A že bych se třeba mohla splést?

4 Doe Doe | Web | 27. června 2015 v 19:34 | Reagovat

Tohle hodnocení blogů jsem nikdy nepochopila. Chápu, že každého zajímá názor ostatních, ale každému se také líbí něco jiného a každý by si svůj blog zařídil jinak.. Když už mě zajímá názor ostatních, tak si řeknu více lidem a zapracovala bych na tom, na čem se shodnou. Takhle mi to ale přijde jako jedna velká zbytečnost.

5 Simix Simix | Web | 27. června 2015 v 19:37 | Reagovat

~Čaué~
K tomu, že Tě zaujal citát a pak jsi psala, že by jsi ho tam nedávala...jak píše Heaven, tak já bych to celkem chápala. Mohl Tě zaujmout... ale třeba ho nemusela dávat tam. Nebo nevím, jak jsi to myslela, ale já bych to tak pochopila. V tom případě bych Ti pak nic nevytýkala. Mě se menu u Butty moc líbí, ale s těmi gramatickými chybami máš pravdu. Až na to menu souhlasím se vším:) Butty je moc dobrá blogerka :)

6 Pauline Pauline | Web | 27. června 2015 v 19:53 | Reagovat

Zajímavé hodnocení :)

7 Vall Vall | Web | 27. června 2015 v 20:24 | Reagovat

[4]: Mě baví hodnotit blogy, ale stejně časem přemýšlím o tom, že bych tuto rubriku úplně zrušila :)
Každý na to má jiný názor.

[5]: Není špatné, ale svůj názor jsem už napsala :)

[6]: Díky :-)

8 Makkakonka Makkakonka | Web | 28. června 2015 v 19:02 | Reagovat

Vcelku s tebou souhlasím. Design mi přijde takový prázdný, chtělo by to více barev. Celkem mi vadí jiná barva textu u článků. Dala bych obyčejnou černou. A na menu se určitě dá také zapracovat.
Blog jsem znala :)

9 zaninkaa zaninkaa | E-mail | Web | 28. června 2015 v 22:02 | Reagovat

Hodnotila bych stejně :)

10 Coneja^^ Coneja^^ | Web | 29. června 2015 v 8:24 | Reagovat

Docela souhlasím :) .. Já bych i to menu klidně nechala, jediné co mi tam právě trošku vadí, je ten citát na vrchu. Ne ani tak jeho význam, ale ten fialový rámeček :D .. Jinak pěkný blog :)

11 Vall Vall | Web | 1. července 2015 v 11:40 | Reagovat

[8]: To jsem ráda. To ano, dobře.

[9]: To jsem ráda. :)

[10]: Jojo :) Dobře, :)

12 Nany Nany | Web | 6. července 2015 v 12:58 | Reagovat

Blog mě docela zaujal a hodnotila bych prakticky stejně. Je fakt, že tam těch gramatických chyb nacházím dost, ale nikdo není dokonalý, že?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama