Hodnocení blogu 0.8

17. dubna 2015 v 14:00 | Vall |  Hodnocení blogů
Tak jsem tu s dalším hodnocení blogu :) Po kratší době, ale lepší než aby to bylo za měsíc nebo za dva! :)
Dneska budu hodnotit blog Makkakonky.
Hodnocení je můj názor!



Makkakonka

První dojem - Když přijdu na tvůj blog, zaujme mě v záhlaví nápis tvého blogu. 10/10

Návštěvnost - Podle toplistu a komentářů máš návštěvnost krásnou! :) Někdo má samozřejmě o dost vyšší, ale to jsou takové hodně známé blogy. Komentářů máš u článku někdy víc a někdy méně, ale i tak můžeš být spokojená! :) 10/10

Aktivita - Články máš většinou každý den, někdy přidáš i více za den a někdy vynecháš :) Myslím, že není co vytýkat! 9/10

Menu - Menu je tak akorát a mně vyhovuje. Já bych akorát dala ta pravidla kopírování na konec menu a odkaz na tvoji návštěvnost k toplistu :) Jinak se mi popisky a menu celkově líbí. 8/10

Design - Je šedivý a celkově jednoduchý. Líbí se mi:) 10/10

Kvalita článků - V některých článcích přidáš třeba jenom video a některé články jsou delší. Grafiku přidáváš celkem často. Já bych třeba přidávala více názorových článků, ale to je samozřejmě na každém! Jinak jsem s tvými články spokojená a ráda je čtu. Teď nevím, jestli jsem někdy v článích viděla nějaké chyby, ale i to se může stát :) 9/10
Celkový dojem - Tvůj blog moc ráda navštěvuju a líbí se mi. Něco malinko bych změnila, ale je to tvůj blog a můj názor. 9/10

65/70

Myslím, že je to skvělé skóre! Něco bych změnila, ale je to tvůj blog a můžeš být spokojená!

Souhlasíte s mým názorem nebo ne?
Dejte mi vedět do komentářů.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Limonáda • Blowme.blog.cz Limonáda • Blowme.blog.cz | Web | 17. dubna 2015 v 14:16 | Reagovat

Hodnotila bych stejně! :))

2 M. M. | E-mail | Web | 17. dubna 2015 v 14:20 | Reagovat

Myslím, že jsi to dobře zhodnotila :)

3 Anička Anička | E-mail | Web | 17. dubna 2015 v 14:48 | Reagovat

Za aktivitu bych dala 10 bodů :) Moc se mi líbí Makkakončiny příběhy, názorovky bych taky přidala, ale kdo má taky všude brát inspiraci, že? Jinak, pěkné hodnocení i body :)

4 Lory Lory | Web | 17. dubna 2015 v 18:27 | Reagovat

Myslím, že tentokrát vcelku souhlasím. Design se mi též líbí pro svou jednoduchost a články občas přijdu zkouknout.

5 Makkakonka Makkakonka | Web | 17. dubna 2015 v 18:58 | Reagovat

Díky za hodnocení :)
Nesouhlasím s tím, že někdy vynechám. Články jsou zásadně přednastaveny na každý den..
Nevím, kdy přesně jsi tento článek psala, nebo jestli myslíš, že mám mezi sebou přehodit pravidla a odkaz na statistiku, ale pravidla jsou u konce menu..
Názorové články moc nepíšu. To je pravda. Za obdobu názorového článku považuju Diskuze, ale ty jsou spíše pro názory čtenářů..
Ještě jednou díky, jsem ráda za tvůj názor..
Časem si hodnocení dám na blog..

6 Simix Simix | Web | 17. dubna 2015 v 19:28 | Reagovat

~Čaué~
Hezké hodnocení :)
Asi bych nic nevytkla :)
Souhlasím :)

7 Bella-kejtý❤ Bella-kejtý❤ | Web | 17. dubna 2015 v 19:28 | Reagovat

Krasně zhodnocené, souhlasím s tebou. Její blog je pěkný :)
P.s.: jak jsi říkala ohledně tý recenze na Rychle a zběsile 7, tak je už online, tak se,jesti chceš můžeš podívat :)

8 Kikuš:) Kikuš:) | Web | 17. dubna 2015 v 19:32 | Reagovat

S články nesouhlasím, protože je má každý den na blogu :) Jinak moc pěkný :)

9 Monica. Monica. | Web | 17. dubna 2015 v 20:33 | Reagovat

Dřív jsme se navštěvovaly, ale teď už moc ne. Jinak souhlasím :)

10 VNNP-Netty VNNP-Netty | E-mail | Web | 17. dubna 2015 v 20:37 | Reagovat

Více méně s tebou souhlasím :)
Makkakonce gratuluji k tak vysokému počtu bodů^^

11 steel32 & darthnellr steel32 & darthnellr | Web | 17. dubna 2015 v 21:06 | Reagovat

dost dobrý skore :)

12 Flor Flor | Web | 17. dubna 2015 v 21:18 | Reagovat

Hodnotila bych podobně.

13 xthoughts xthoughts | 17. dubna 2015 v 21:25 | Reagovat

Bola by som rada ak by si raz ohodnotila aj ten môj :) veľmi pekne spracované hodnotenie :)

14 Coneja^^ Coneja^^ | Web | 17. dubna 2015 v 21:50 | Reagovat

Mě tam jenom trochu vadí ten šedý design .. je té šedé moc .. jinak parádní blog :)

15 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 18. dubna 2015 v 11:03 | Reagovat

Skvělé hodnocení, blog znám :-)

16 Vall Vall | Web | 18. dubna 2015 v 12:52 | Reagovat

[1]: To jsem ráda :)

[2]: Děkuju :)

[3]: To jsem ráda. Články jsou pěkné

[4]: Není vůbec zač. :) Každý má svůj názor :) Já zrovna viděla, že někdy článek nebyl. Hodnotila jsem to už před větší dobou :)
Dobře :)

[6]: Ahoj, díky. To jsem ráda.

[7]: Děkuju ) To jsem ráda :) Já neviděla snad ani předešlé díly, takže možná na to koukat nebudu :D Děkuju za info :)

17 Vall Vall | Web | 18. dubna 2015 v 12:55 | Reagovat

[8]: Každý má jiný názor. Jak jsem psala u reakce na komentář Makkakonky; zrovna jsem viděla, že někdy článek nebyl. Hodnotila jsem blog před delší dobou :)
Díky!

[9]: Třeba zase začnete :) Děkuju .)

[10]: To jsem ráda :) Má krásný počet, že? :)

[11]: To ano !

[12]: To jsem ráda :)

[13]: Klidně, ale zatím jsou ještě objednávky pro hodnocení blogů uzavřené :)

[14]: Mně ani ne:) Každého názor ale :)
To ano!

[15]: Děkuju :) Jojo:)

18 Tery♥ Tery♥ | E-mail | Web | 18. dubna 2015 v 16:20 | Reagovat

Blog neznám, ale kouknu se :)
Hezký zhodnocení :)

19 Nany Nany | E-mail | Web | 19. dubna 2015 v 0:51 | Reagovat

Makkakonku už nějakou dobu sleduji a její blog je vážně super. S hodnocením souhlasím - blog je pěkný, ale uvítala bych častější názorovky :)

20 Vall Vall | Web | 22. dubna 2015 v 18:21 | Reagovat

[18]: Koukni se určitě :) Díky!

[19]: To máš pravdu :) Děkuju :) Já též :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama