Hodnocení blogu 0.7

10. dubna 2015 v 15:20 | Vall |  Hodnocení blogů

Ahoj!:)

Už jsem zase dlouho nehodnotila blog, tak jsem se rozhodla, že vám přidám článek s hodnocením blogu :)
Když jsem chtěla hodnotit blog Jane Rose, ukázalo se mi, že blog neexistuje. Tak jsem ohodnotila blog, který následoval.
Hodnocení je můj názor!


Anefis

První dojem - Když přijdu na tvůj blog, zaujme mě desing. Odradí mě v menu malinko položka hledat. 9/10

Návštěvnost - Návštěvnost nemáš vůbec špatnou. Podle toplistu a komentářů, máš skvělou návštěvnost :) 10/10

Aktivita - Aktivita je celkem dobrá. Někdy přidáš třeba dva články denně, někdy článek obden, za dva dny. Teď si měla nějakou pauzu, ale i tak jsi přidáváš zase normálně :) 10/10

Menu - Jak už jsem psala, trošku mi vadí položka hledat. Je to ale samozřejmě každého věc. 9/10

Design - Desing se mi moc líbí :) Je jednoduchý a pěkný! Možná mi malinko vadí, bílé pozadí okolo postav, ale to je jenom maličkost. Pozadí se mi také líbí, takové jarní :) 9/10

Kvalita článků - V některých článcích přidáš třeba jenom video nebo tak, ale i takové články jsou dobré a oddychové. Líbí se mi, že ve většinu článků spestříš obrázky. 10/10

Celkový dojem - Nějaké maličkosti, co se mi třeba nelíbí nebo tak jsem našla, ale ty můžeš být se svým blogem spokojená. Nemám k tvému blogu skoro žádné výtky :) 10/10

67/70

Skvělé skóre! S blogem určitě pokračuj :) Návštěvnost máš taky moc pěknou:)


Souhlasíte s mým názorem nebo ne?
Dejte mi vedět do komentářů.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Byl/a jsi tu?

Klik! 100% (357)

Komentáře

1 anefis anefis | Web | 10. dubna 2015 v 16:08 | Reagovat

Jééé. Moc děkuji, za tak pěkné hodnocení. :)

2 Lory Lory | Web | 10. dubna 2015 v 16:19 | Reagovat

V některých bodech nesouhlasím, v jiných zase ano. I mě tam ruší ta položka "hledat" a za design, ačkoliv je pěkný, stejně jako za články bych možná v porovnání s ostatními dala o bodík míň - ale to je taky jen můj názor :)

3 Anička Anička | Web | 10. dubna 2015 v 17:19 | Reagovat

Pořád nechápu proč se hodnotí návštěvnost.. vždyť může být i super blog s nízkou návštěvností .. Menu mi také ruší políčko hledat, ale jak říkáš každého věc :)

4 Makkakonka Makkakonka | Web | 10. dubna 2015 v 17:51 | Reagovat

Občas se mi také stává, že dané blogu už potom neexistují..
Blog znám, ale s tvým hodnocením moc nesouhlasím. Mám více výtek k menu a článkům. Ale jak píšeš, je to jen tvůj názor a každý člověk má jiný :)

5 Kikuš:) Kikuš:) | Web | 10. dubna 2015 v 18:07 | Reagovat

Já myslím, že je to celkem v pohodě :)

6 Simix Simix | Web | 10. dubna 2015 v 18:57 | Reagovat

~Čaué~
Hezké hodnocení :)
Moc se mi blog líbí :)
To hledat mi tam ano nevadí :)

7 Coneja^^ Coneja^^ | Web | 10. dubna 2015 v 20:10 | Reagovat

Tak tam ráda zavítám :)

8 Lucy Lucy | Web | 10. dubna 2015 v 20:10 | Reagovat

Pěkné hodnocení. :)

9 VNNP VNNP | E-mail | Web | 10. dubna 2015 v 20:44 | Reagovat

Hezky jsi to ohodnotila :)

10 【Mickey】† ✡ 【Mickey】† ✡ | Web | 10. dubna 2015 v 22:11 | Reagovat

super hodnocení :)

11 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 11. dubna 2015 v 7:44 | Reagovat

Blog neznám, ale pěkné hodnocení :-)

12 xthoughts xthoughts | 11. dubna 2015 v 7:47 | Reagovat

Súhlasím! :)

13 Limonáda • Blowme.blog.cz Limonáda • Blowme.blog.cz | Web | 11. dubna 2015 v 13:29 | Reagovat

Určitě bych hodnotila stejně :-)

14 Anette Anette | Web | 11. dubna 2015 v 14:11 | Reagovat

hodnocení je moc pěkné :-)

15 Nany Nany | E-mail | Web | 11. dubna 2015 v 15:45 | Reagovat

Pěkné hodnocení, zhodnotila bych to úplně stejně :)

16 Flor • Nel-Mio-Mondo Flor • Nel-Mio-Mondo | Web | 11. dubna 2015 v 16:26 | Reagovat

Skvělé hodnocení, zhodnotila bych to podobně. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama