Hodnocení blogu 0.5

29. ledna 2015 v 10:00 | Vall |  Hodnocení blogů

Ahoj!

Po delší době tu je zase hodnocení blogů. Už to budu brát po jednom :)
Chtěla bych hodnotit blogy častěji, ale buď není čas a nebo se mi nechce :D
Nebudu to okecávat a jdeme na to :)
Hodnocení je můj názor!


Monii

První dojem - Když přijdu na tvůj blog, hned si všimnu designu a menu. 10/10

Návštěvnost - Podle komentářů mě tvoje návštěvnost přijde suprová! Někdy máš u článků i víc jak 20 komentářů, což musí potěšit. 10/10

Aktivita - Někdy by aktivita mohla být lepší, ale chápu to, že někdy prostě není nálada nebo čas. Za leden máš zatím jenom 10 článků, což mi přijde celkem málo, ale jak jsem psala chápu to. Jinak se blogu snažíš věnovat dost a to se cení! 7/10

Menu - V menu máš vše potřebné. Líbí se mi hrozně ty obrázky v menu. Menu máš takové jednoduché, ale v jednoduchosti je krása! Já bych tam možná přidala ještě toplist, ale to je plně na tobě. 10/10

Design - V jednom článku jsi psala, že se ti design vůbec nelíbí, ale dala jsi si s ním práci. Mně se desing dost líbí. Přijde mi, že se k tvému blogu prostě hodí. Je opravdu pěkný. 10/10

Kvalita článků - Tvé články mám dost ráda. Baví mě číst deníčky (hlavně o maturantovi), tvoje úvahy a celkově tvé články. Článek skoro vždycky spestříš obrázkem nebo nějakým nápisem. 9/10

Celkový dojem - Tvůj blog mám celkově moc ráda, jak už jsem psala. Možná bych trošku zlepšila aktivitu. 9/10

65/70

Skvělé skóre! Zapracuj malinko na aktivitě a v blogování určitě pokračuj! :)


Souhlasíte s mým názorem nebo ne?
Dejte mi vedět do komentářů.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Byl/a jsi tu?

Klik! 100% (357)

Komentáře

1 saanjela saanjela | Web | 29. ledna 2015 v 14:34 | Reagovat

Má moc pěkný blog! :)

2 Makkakonka Makkakonka | 29. ledna 2015 v 16:50 | Reagovat

Na blog jsem koukla. Je super. Celkově bych mu dala zhruba stejně bodů. :)
Jen.. přijde mi trochu divné hodnotit návštěvnost. Nemyslím si, že ji daný bloger může až tak moc ovlivnit..

3 itskatielife itskatielife | Web | 29. ledna 2015 v 19:04 | Reagovat

Blog se mi moc líbí, hlavně desing vypadá moc dobře :)

4 Mousie Mousie | Web | 29. ledna 2015 v 20:41 | Reagovat

Já taky .. neumím si představit vidět umírat mé kamarády přímo před očima .. :/ to je tam asi to nejhorší ta psychika :D

5 Catie* Catie* | Web | 29. ledna 2015 v 23:05 | Reagovat

Blog je pěkný, celkově bych ve všem dala zhruba stejně bodů... :)) :DD

6 Angelique Angelique | Web | 29. ledna 2015 v 23:13 | Reagovat

super hodnocení :) jinak mohla tě i já poprosit o ohodnocení blogu? nwm, kam se to píše a věřím, že to zas tak nevadí, že to píšu sem :)

7 Simix Simix | Web | 29. ledna 2015 v 23:22 | Reagovat

Ahoj :)
Super hodnocení a souhlasím s Tebou :)
Blog Monii. mám také ráda :)

8 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 30. ledna 2015 v 9:54 | Reagovat

S hodnocením souhlasím :) Moc pěkný blog :)

9 Clary-Clair Clary-Clair | Web | 30. ledna 2015 v 10:32 | Reagovat

Blog je hezký. Dobré hodnocení :)

10 Vall Vall | Web | 30. ledna 2015 v 10:59 | Reagovat

[1]: To ano, mně se taky moc líbí.

[2]: Dobře. Já to chápu, ale já to hodnotím jakoby podle komentářů a většina blogů má plný počet.Návštěvnost zas tak nehrotím, tam moc výtek a názorů nepíši jako třeba k článkům, aktivitě ...

[3]: Mně taky. Jo, je pěkný, moc!

[4]: To jo no :(

[5]: Jj, dobře :)

[6]: Děkuju. Když by ses podívala do menu, tak tam jsou různé odkazy, teď se ale zapsat nemůžeš, protože mám dost přihlášek a navíc jsem už tvůj blog hodnotila. Až přihlášky budou otevřený, můžeš se zapsat znova, třeba ti ho ohodnotím znovu

[7]: Děkuju, ok.
Já taky.

[8]: Děkuju:-) Jj, to je!

[9]: Jj, to je. Děkuju :-D

11 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 30. ledna 2015 v 11:44 | Reagovat

Na tento blog občas zajdu, je fajn :-)

12 Butty Butty | Web | 30. ledna 2015 v 21:41 | Reagovat

Pěkné hodnocení, :-) Mimochodem jsem zpět :-)

13 Monii. Monii. | Web | 31. ledna 2015 v 18:37 | Reagovat

Páni, děkuju moc! To si snad ani nezasloužím :D :) hrozne jsi mě potěšila, hlavně tím, že jsi zminila maturanta :D abych se vyjádřila k mé aktivitě - často svoje články čtu dokola (většinou si udělám třeba celý večer a čtu všechny moje články :D) a nechci tam mít něco... zbytečnýho. Píšu proste jenom, když se stane něco zajimavyho a vím, že si to někdy ráda přečtu :D ale taky bych chtěla přidávat víc, jenže poslední dobou se nic neděje :D
ještě jednou díky moc :3

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama